A képzésen elkészített ételeink listája

Hideg előételek, saláták

- Tatár bifsztek - Túróval töltött sajttekercs - Hideg libamáj zsírjában - Tengeri halsaláta - Őszibarackos sajtsaláta - Svéd gombasaláta - Orosz hússaláta - Baconbte tekert csirkemáj narancsos-málnás jégsalátaágyon - Francia saláta - Sonkatekercs - Kaszinótojás  

Levesek

- Hideg céklaerőleves tejfölmousse-szal - Sárgarépás sütőtök krémleves pirított tökmaggal - Tiroli árpagyöngyleves - Tejszínes zalai jérceraguleves - Tárkonyos vadraguleves cipóban tállalva - Mentás zöldborsó krémleves - Francia hagymaleves zsemlekrutonnal - Hideg uborkaleves chillis koktélrákkal -...

Tésztaételek

- Bolognai spagetti - Pizzák - Paradicsomos gnocchi - Zöldséges lasagne - Spagetthi aglio olio - Cukkínis penne - Spenótos tortellíni - Vadhúsos ravioli - Spaghetti Carbonara    

Szárnyas ételek

- Zöldfűszeres csirkemellcsíkok jázminrizzsel - Mézes- mustáros pulykamell - Tandori csirke - Gödöllői töltött csirkecomb - Kijevi jércemell - Paradicsomos-pesto-s csirkemellsteak mozzarellával - Gesztenyés pulyka ( amerika változat) - Rose-ra sült kacsamell steak - Ludaskása - Sült kacsacomb -...

Sertés ételek

- Baconbe tekert sertésszűz érmék - Bajor csülök - Sertés steak módozatok - Fonott sertésszűz - Magyaros sertésszűz - Gyulaival töltött karaj - Nyitrai sertésszelet - Sertésflekken - Sertéspörkölt - Csülökpörkölt - Fokhagymás sült oldalas - Ormánsági töltött dagadó - Sárgarépával és angol zellerrel...

Marhahúsból ás borjúhúsból készült ételek

- Argenín hátszín steak roston - Angolos bélszín steak - Hátszínsteak ( kékre sült, véres, angolos, félangolos és átsült módozatokban) - Vörösboros marhapörkölt - Töltött borjúszegy - Vörösboros marhalábszár - Pacal pörkölt - Borsos tokány - Bélszíncsíkok "Sztoganoff" módon - Cordon bleu - Bélszín...

Vadételek

- Vörösboros vaddisznópörkölt - Aszalt szilvás szarvasragu - Tűzdelt vadnyúl comb - Fácán leves - Nyúl vadasan - Szarvaspörkölt erdei gombákkal

Halételek

- Posírozott lazacfilé - Tengeri sügér roston - Vajhal steak lime-mal sütve - Cápa steak - Fogas roston - Lepényhal  - Ördöghal - Mandulás pisztráng - Harcsapaprikás - Rácponty - Bajai halászlé - Töltött pangasiustekercs - Kardhal steak - Tonnhal steak - Harcsafilé "Molnárné" módon -...

Desszertek

- Mazsolás túróval töltött alma vanília mártással - Tiramisu - Panna cotta - Tiroli almás rétes - Francia palacsinta - Mézes zserbó - Narancsos grillázstorta - Habcsók - Csokoládé mousse - Amerikai palacsinta - Creme brüle - Gyümölcsös joghurtterrine - Friss gyümölcssaláta - Rákóczi túrós -...